Geen extra kosten 29.50 euro incl NGF pas goedkoopste handicapregistratie

Kijk en vergelijk geen extra kosten alleen 29.50 euro goedkoopste handicapregistratie!

Hoe kan de handicapregistratie goedkoper zijn dan bij andere aanbieders?

De meeste aanbieders rekenen kosten die er helemaal niet zijn! Wij dragen jaarlijks een bedrag per pas af aan de NGF. Voor dit bedrag heeft u ook direct toegang tot ons online handicapregistratie systeem. Na het aanmelden kunt u direct inloggen en uw Q kaarten invoeren. Ook houdt het systeem de spelstatistieken bij en kunt u direct online zich aanmelden voor golftoernooien en nog veel meer... Heeft u geen zin om de Q kaarten in te voeren voor uw handicapregstratie dan doen wij dat.

Ook bieden wij de goedkoopste golf handicapregistratie aan van Nederland

Handicap 54 pas zonder handicapregistratie 29.50 euro tot 31 maart 2023.
Handicap 54 pas met handicapregistratie 29.50 euro tot 31 maart 2023.


Online handicapregistratie hoe werkt dat?

Nadat u zich heeft aangemeld nemen wij direct contact met u op. Het eerste dat we gaan doen is uitwisselen met de NGF voor de registratie. U ontvangt dan binnen het uur een nieuw NGF nummer. Het oude ngf nummer komt te vervallen. Daarna krijgt u via de mail een inlog van ons online systeem voor uw handicapregistratie. U kunt dan meteen uw gelopen Q kaarten invoeren zodat uw playing handicap up to date is. De eerste keer begeleiden we u met het invoeren van de Q kaarten.


U heeft elders uw registratie lopen en wilt overstappen?

Geen enkel probleem. Als u elders lid bent dan helpen we u met het overstappen. Belangrijk is eerst op te zeggen sommige aanbieders werken met opzegtermijn. Zodra u opgezegd heeft dan melden we u aan als nieuw lid en wisselen we uit met de NGF. Vraag altijd naar de NGF stamkaart hier staan alle gegevens van uw handicapregistratie op. Wij hopen u snel te verwelkomen als lid.

Hoe kan ik me direct aanmelden voor handicapregistratie?

Heel eenvoudig u klikt bovenaan in de menu balk op lid worden. U krijgt dan een online aanmeldformulier als u deze invult nemen wij direct contact met u op om de handicapregistratie in orde te maken. Wij proberen binnen een uur alles geregeld te hebben een nieuw NGF nummer en inlog van het systeem. U kunt dan meteen aan de slag met het invoeren van uw Q kaarten.